Op al door ons geleverde artikelen wordt door Hans Adrichem stijlvol wonen 2 jaar fabrieksgarantie verleend. Mocht uw product binnen deze periode een defect vertonen neem dan contact met ons op. Uw factuur is daarbij belangrijk. Veelal kan er een oplossing geboden worden door reparatie ter plaatse of zal het product ter reparatie worden opgestuurd. In deze garantieperiode worden hiervoor geen kosten doorgerekend.

Mocht u na de garantieperiode van de genoemde producten toch een defect aan uw product ondervinden kunt u onze hulp ook inroepen. Er zal dan een tarief van  € 75.- inclusief BTW, voor het eerste half uur worden berekend exclusief reparatiemateriaal.  Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het verwijderen en herplaatsen van uw producten worden dezelfde kosten door ons berekend.

Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn en om de juiste onderdelen te bestellen verzoeken wij u het onderstaand reparatieformulier in te vullen en op de verzendknop drukken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Kijk alvorens uw aanvraag te verzenden eens op de pagina zelf repareren.

aanvraag reparatie-afspraak

garantietermijn 2 jaar na aankoop. Hierna worden kosten aangerekend.
vermeld uw telefoonnummer